A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тереблеченська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ОСВІТЯН ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ОСВІТЯН ГРОМАДИ!

Враховуючи, що тривалість карантину продовжується і навчальний рік приходиться закінчувати в умовах надзвичайної ситуації, для спрощення роботи і зменшення нервових клітин вчителям пропонуємо використовувати наявні ресурси для віддаленої роботи.

14:02 06.04.2020

Довезення медичних працівників в умовах надзвичайної ситуації

Довезення медичних працівників в умовах надзвичайної ситуації

Шановні мешканці Тереблеченської об'єднаної територіальної громади. У зв'язку із впровадженням на території України надзвичайної ситуації та згідно з рішенням комісії ТЕБ та НС Чернівецької ОДА було відмінено рух рейсових автобусів які сполучали обласний центр та інші населені пункти області. Дані дії спрямовані на зменшення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території області, в результаті таких заходів медичні працівники які працюють в лікарських установах Чернівців та Глибокої  залишились без можливості доїзду до місця роботи. Тереблеченська сільська рада підтримує медиків та всіх інших, хто зараз бореться з коронавірусом COVID-19 та його поширенням. На період здійснення обмежувальних заходів руху маршрутних транспортних засобів медичні працівники які проживають  в селах: Тереблече, Горбівці, Нижні та Верхні Синівці та працюють в лікарських установах області та району будуть забезпечені довозом до місця роботи який організовує Тереблеченська сільська рада.

11:49 30.03.2020

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ!

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ!

У цей достатньо складний час вам приходиться переорієнтовувати роботу власного бізнесу, скорочуючи робочий час, працюючи віддалено або взагалі призупиняти роботу.

10:41 23.03.2020

Податкові канікули: скасування ЄСВ для ФОПів і «відстрочки»

Податкові канікули: скасування ЄСВ для ФОПів і «відстрочки»

Верховна Рада України на засіданні 17 березня 2020 р. прийняла Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», який вступив в дію з 18 березня 2020р.

11:25 19.03.2020

Тереблеченська сільська рада виділила кошти для закупівлі апарату ШВЛ та кисневих концентраторів для КНП Глибоцької ЦРЛ

Тереблеченська сільська рада виділила кошти для закупівлі апарату ШВЛ та кисневих концентраторів для КНП Глибоцької ЦРЛ

В зв'язку з пандемією коронавірусної хвороби 2019-nCoV, зі збільшення кількості хворих на COVID-19 в Чернівецькій області та відсутністю достатньої кількості апаратів штучної вентиляції легень(ШВЛ) в КНП Глибоцької ЦРЛ. Тереблеченською сільською радою було виділено субвенцію в розмірі  50 000 гривень Глибоцькому районному бюджету для потреб КНП Глибоцької ЦРЛ з ціллю закупівлі апарату ШВЛ та кисневих концентратів для лікування людей вражених коронавірусом COVID-19

12:45 18.03.2020

Карантин на території Тереблеченської об'єднаної територіальної громади

Карантин на території Тереблеченської об'єднаної територіальної громади

 Шановні мешканці Тереблеченської об'єднаної територіальної громади! Відповідно до рішення чергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернівецької ОДА, Тереблеченська сільська рада з 17 березня до 3 квітня 2020 року скасовує особисті прийоми громадян та обмежує доступ до адміністративних будівель. Замовлення адміністративних послуг здійснюється виключно в електронному та телефонному режимах Тереблеченська сільська рада -  соціальні послуги 099 003 37 42; секретар сільської ради 099 729 37 40;e-mail: sil_radatereblece@ukr.net Старостат в селі Нижні Синівці - 066 926 91 83; e-mail: sil.rada_cunivci@ukr.net Сільська рада продовжує працює в штатному режимі для жителів Тереблеченської об'єднаної територіальної громади, просимо з розумінням віднестися до карантинних заходів які спрямовані на зменшення можливих випадків захворювання коронавірсом covid-19. Просимо взяти до відому, що непродуктові магазини, заклади харчування та розважальні заклади будуть зачинені до 3 квітня 2020 року, відкрити залишаються продуктові магазини, аптеки та АЗС.

09:34 17.03.2020

Запущено проект "Ти можеш усе! Можливості безмежні"

Запущено проект "Ти можеш усе! Можливості безмежні"

Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією “Прометеус” та Асоціацією «Інформаційні технології України» започаткувало соціальний проект "Ти можеш усе! Можливості безмежні!". Мета проекту - надати безкоштовні можливості навчання затребуваним професіям у сфері IT для людей з інвалідністю і після успішного тестування та отримання сертифікатів прийняти участь у конкурсах на вакантні  посади у провідних IT компаніях України. За словами Міністра соціальної політики Юлії Соколовської, “завдяки цьому проекту люди з інвалідністю зможуть пройти якісне навчання і отримати престижну затребувану на ринку професію у IT сфері за гідну платню”. Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів: з 5 лютого 2020 року відбуватиметься реєстрація охочих взяти участь у проекті. Бажаючі можуть вже реєструватись за посиланням . Під час реєстрації учасники мають обрати обов’язкові два курси та кілька (від одного до трьох) додаткових, за власним бажанням. Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес відбуватиметься протягом 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі - конкурси на вакантні посади. Організаційні питання стосовно навчання, курсів, термінів, умов - можна відправляти на  електронну адресу edu@msp.gov.ua. Що стосується технічних питань, будь ласка, надсилайте повідомлення на адресу support@prometheus.org.ua. Зареєструватись на курс можна натиснувши тут

14:57 18.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь