A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тереблеченська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Зустріч керівництва громади з представниками ОБСЕ

Зустріч керівництва громади з представниками ОБСЕ

     Минулого тижня, в Тереблеченській сільській раді відбулась зустріч керівництва громади з представниками Організації з безпеки та співробітництва в Європі(ОБСЄ), які відвідали нашу громаду з ознайомчим візитом.

12:11 14.02.2020

Передача телемедичного обладнання Нижньо Синьовецькій АЗПСМ

Передача телемедичного обладнання Нижньо Синьовецькій АЗПСМ

Тереблеченською сільською радою було передано комплект телемедичного обладнання амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Нижні Синівці. В який входить таке обладнання: -Електрокардіограф -Стетоскоп -Пульсоксиметр -Автоматичний тонометр -Апарат для вимірювання рівня глюкози та холестерину -Автоматичний термометр -Цифровий дерматоскоп -Монітор життєво-важливих показників ? Отримання даного обладнання стало черговим етапом розвитку системи охорони здоров'я в Тереблеченській громаді та особливо в селі Нижні Синівці де відтепер понад 1 200 осіб отримують кваліфіковану медичну допомогу з сучасним обладнанням

15:37 12.02.2020

ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ ПРО ПРАЦЮ: ВАРТО ЗНАТИ

ЗМІНИ У ЗАКОНОДАВСТВІ ПРО ПРАЦЮ: ВАРТО ЗНАТИ

ПРАВОВА АБЕТКА.  Новини щодо регулювання різного кола питань, що стосуються ведення підприємницької діяльності, приходять практично щодня. 1 з 2 лютого 2020року маємо ст. 265 КЗпП, яка регламентує відповідальність за порушення трудового законодавства, у новій редакції.

12:10 05.02.2020

ПРАВОВА АБЕТКА: Штрафи за порушення роботодавцем трудового законодавства у 2020 році

ПРАВОВА АБЕТКА: Штрафи за порушення роботодавцем трудового законодавства у 2020 році

Трудові відносини роботодавця та працівника розпочинаються з моменту підписання трудового договору, який оформляється відповідним наказом чи розпорядженням та повідомленням податкової інспекції про прийняття працівника на роботу.

16:40 21.01.2020

Державна служба зайнятості запустила освітній портал

Державна служба зайнятості запустила освітній портал

Освітній портал Державної служби зайнятості зручний додаток для шукачів роботи, роботодавців, працівників ДСЗ. Відтепер всі охочі мають змогу розвивати навички, які затребувані на ринку праці, отримати нові компетенції та пройти перенавчання і підвищити свою кваліфікацію онлайн.

17:38 09.01.2020

В сільській раді відбулась зусріч мешканців громади та представників Пенсійного фонду області і району

В сільській раді відбулась зусріч мешканців громади та представників Пенсійного фонду області і району

Сьогодні в приміщенні Тереблеченської сільської ради відбулась зустріч мешканців Тереблеченської громади з представниками Головного Управління Пенсійного фонду В Чернівецькій області на зустріч приходили пенсіонери громади були підняті питання про підвищення пенсій, трудовий стаж та перерахунок пенсії. На зустрічі був присутній Начальник Глибоцького управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Крецу Іван Пентелейович та перша заступниця начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області Кривуля Ольга Володимирівна. Такі зустрічі відбуваються кожного першого четверга місяця тому якщо у вас або ваших рідних є питання на щодо пенсії або її нарахування ми ласкаво запрошуємо Вас їх відвідати та задати питання які вас цікавлять

14:05 18.12.2019

Тиждень безпеки в Тереблеченській громаді

Тиждень безпеки в Тереблеченській громаді

З 18 по 22 листопада 2019 року  в  Нижньосиньовецькому  ДНЗ пройшов  «Тиждень безпеки дитини».   Метою проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності було:

10:54 27.11.2019

Відкриття ЦНАПу в селі Тереблече

Відкриття ЦНАПу в селі Тереблече

        Вчора в нас було було відкрито ЦНАП. Тут ви зможете отримати понад 100 видів адміністративних послуг, а з часом в громаді можна буде отримати паспрот громадянина України та закордонний паспорт. В березні 2018 року було підготовано проекту заявку на створення ЦНАПу в співпраці з програмою "U-LEAD з Європою" одночасно з цим було також подано проектну заявку на інфраструктурну субвенцію для проведення ремонтних робіт в приміщенні майбунього ЦНАПу         В серпні 2018 року було отримано технічне завдання від організації "U-LEAD з Європою", а вже через рік в було підписано трьохсторонні угоди на поставку меблів, комп'ютерної техніки та інформаційних матеріалів в результаті чого були отримані меблі та комп'ютерна техніка для 5 робочих місць в громаді         Глобальним результатами реалізації даного проекту є наближення адміністративних послуг до мешканців Тереблеченської ОТГ         Тереблеченська сільська рада вдячна всім, хто доклав зусиль до створення ЦНАПу, а також дякуємо всім хто прийшов на відкриття

14:48 25.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь