A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тереблеченська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

2019

Капітальний ремонт частини вулиці Емінеску в селі Тереблече

Було відремонтовано вулицю Емінеску яка утворює Т-подібне перехрестя  з вулицею Головною далі переходить в міст і дорогу яке веде до трьох сіл громади: Горбівці, Нижні та Верхні Синівці. Було встановлено цементно-бетонне покриття товщиною 20 сантиметрів зі встановленням арматурної сітки діаметру 8-10 мм класу А-ІІІ в цементно-бетонне покриття. В результаті виконаних робіт було відремонтовано покриття мосту та дороги поруч з ним, покращено естетичний вид, підвищення безпеки автомобілістів, пішоходів та велосипедистів, зменшені видатки на грейдерування

09:22 30.09.2019

Капітальний ремонт будівлі Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів в селі Тереблече

     Під час будівельних робіт було проведено заміну старих, встановлення нової електропроводки, влаштування нової підлоги з дошок та заміна лаг, шпаклювання та фарбування стін та стель, заміна частини світильників. В результаті проведених робіт було покращено умови навчання учнів та роботи викладачів, приведення частини приміщень школи до норм Нової Української школи, встановлено нові меблі(шафи, антресолі, учительський стіл).

17:23 27.09.2019

Проведення руслоочисних робіт по вулиці Головній села Тереблече Глибоцького району Чернівецької області

В рамках виконання операційної цілі № 3.1.5 Стратегії розвитку Тереблеченської ОТГ «Підвищення готови до надзвичайних ситуацій» та на основі досвіду повеней 2008 та 2010 коли мешканцям села Тереблече були нанесені значні економічні збитки в 2019 проводиться очистку каналу річки Сірет яка проходить по території села Тереблече  від дерев та кущів після чого були проведені роботи з днопоглиблення та очищення русла. В результаті виконаних робіт підвищено готовність громади до надзвичайних ситуацій, проведено укріплення берегу річки.

16:59 27.09.2019

Капітальний ремонт частини вулиці Головної в селі Тереблече Глибоцького району Чернівецької області

В результаті реалізації проекту було встановлено підстильні і вирівнювальні шари основи із щебню, встановлено нове покриття по вулиці Головній з дрібнорозмірних фігурних елементів  мощення площею 1 800 квадратних метрів. В результаті виконаних робіт було підвищено мобільність мешканців та екстрених служб громади, покращено естетичний вид, підвищення безпеки руху на небезпечних ділянках дороги автомобілістів, пішоходів та велосипедистів, зменшено видатки на грейдерування ділянки дороги. По краям нового покриття було залито цементно-бетонну суміш з армуванням для підвищення ефективності використання дороги

17:15 26.09.2019

Проведення ремонтних робіт в Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів Тереблеченської сільської ради

     В результаті виконання робіт було розібрано старе покриття хвилястих азбестоцементних листів та влаштована покрівля з металопрофілю, встановлені снігоутримувачі, гідробарєр, улаштування нових водостічних труб, влаштування з листової сталі поясків, сандриків та підвіконних відливів. В результаті проведених робіт було замінено 542 квадратних метра покрівлі, зупинено руйнування лат на яких була встановлена стара покрівля, зменшення втрат тепла через покрівлю.

17:03 26.09.2019

Капітальний ремонт будівель Горбівецької ЗОШ І-ІІ ст. в селі Горбівці Глибоцького району Чернівецької області

   В 2019 році в даній школі було проведено заміну старих дверей та вікон на пластикові, утеплення фасаду плитами 30, 50, 100, 150 мм, встановлення нових водостічних труб, утеплення перекриттів мінеральною ватою, ремонт стін. В результаті проведених робіт було утеплено фасад будівлі мінеральними плитами, перекриття і дах мінеральною ватою, за рахунок чого було підвищено середню температуру в навчальних класах, знижено втрати тепла через стіни та горище, зменшення витрат на опалення в опалювальний період.

15:58 26.09.2019

Капітальний ремонт будівлі Тереблеченської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 в селі Тереблече

Було проведено заміну старих вікон на нові, встановлення нової електропроводки, влаштування нової підлоги з дошок та заміна лаг, шпаклювання та фарбування стін та стель, заміна частини світильників. В результаті проведених робіт було покращено умови навчання учнів та роботи викладачів, приведення частини приміщень школи до норм Нової Української школи, встановлено нові меблі(шафи, антресолі, учительський стіл).

14:21 16.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь