A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тереблеченська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Святкування Дня Незалежності в Тереблеченській територіальній громаді

Святкування Дня Незалежності в Тереблеченській територіальній громаді

Шановні мешканці громади 22 серпня 2021 року в зв'язку з відзначенням Дня Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України в селі Тереблече в приміщенні Будинку національних культур відбудеться концерт та урочиста частина початок о 15:00 22 серпня 2021 року запрошуємо усіх охочих до святкування 

15:42 19.08.2021

Коронавірус: профілактика інфікування і поширення

Коронавірус: профілактика інфікування і поширення

За оперативною інформацією Центру громадського здоров’я України за останні дні спостерігається збільшення кількості підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Так, за 26 липня в Україні зафіксовано 681 новий підтверджений випадок коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 37, медпрацівників – 5).

15:21 28.07.2021

Проект Рука допомоги

Проект Рука допомоги

З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.

10:07 03.06.2021

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

11:25 27.05.2021

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку

Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу.

11:39 26.04.2021

Рішення комісії ТЕБ та НС Тереблеченської сільської ради

Рішення комісії ТЕБ та НС Тереблеченської сільської ради

На засіданні комісії ТЕБ та НС Тереблеченської сільської ради 2 квітня 2021 №5 було прийнято рішення про відновлення навчання  з 5 квітня 2021 року для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти сільської ради за очною формою, зі збереженням усіх карантнних обмежень червоної епідемічної зони

12:40 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь