A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тереблеченська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини

Дата: від до Скинути

Прийнято Кодекс з процедур банкрутства

Прийнято Кодекс з процедур банкрутства

18 жовтня Верховна Рада ухвалила Кодекс з процедур банкрутства. Дане рішення вирішує важливе соціальне питання неплатоспроможності позичальників – фізичних осіб, які до цього часу не мали можливості ініціювати та пройти процедуру банкрутства. Відтепер позичальник, який потрапив у скрутне матеріальне становище, може офіційно ініціювати своє банкрутство. Важливо, що стати ініціатором позову про банкрутство згідно кодексу може тільки сам позичальник, а не кредитор.

20:23 20.10.2018

До уваги бізнесу: оформлюємо відносини з найманими працівниками правильно

До уваги бізнесу: оформлюємо відносини з найманими працівниками правильно

Аналізуючи результати перевірок Держпраці щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог трудового законодавства, можна побачити, що підприємців штрафують у т.ч. за підміну трудових відносин договорами цивільно-правового характеру.

20:10 20.10.2018

Індія відкрила свій ринок для українських яблук

Індія відкрила свій ринок для українських яблук

За інформацією Украспром, розміщеною на їх сайті, фіто санітарні органи Індії прийняли рішення про відкриття власного ринку для українських яблук. Згідно з оприлюдненою інформацією, українські яблука врожаю-2018 вже можуть бути поставлені в Індію за умови дотримання встановлених фітосанітарних умов. Індійська сторона визначила особливі умови поставки українських яблук, зокрема, їх витримку до моменту відвантаження з України при температурі 0 ° протягом 13 днів, що має бути зазначено в фітосанітарному сертифікаті.

12:23 05.10.2018

23 серпня відбулось вшанування загиблих воїнів АТО в Тереблеченській ОТГ

23 серпня відбулось вшанування загиблих воїнів АТО в Тереблеченській ОТГ

23 серпня напередодні Дня Незалежності України відбулось покладання квітів до могили загиблого воїна АТО, мешканця села Горбівці Василаша Іллі Євгеновича який служив в батальйоні територіальної оборони "Айдар" та загинув в 2014 році   Також відбулось вшанування загиблого воїна, жителя села Тереблече — Анадимба Володимира Борисовича який загинув на початку 2018 року від вибуху гранати гранатомета яку випустили бойовики терористичної організацїі "ДНР"

09:33 25.08.2018

"Не танцюймо на граблях", - в Чернівецькому ЦРМС стартувала Школа управління проектами

"Не танцюймо на граблях", - в Чернівецькому ЦРМС стартувала Школа управління проектами

В Чернівецькому Центрі розвитку місцевого самоврядування розпочалась «Школа управління проектним циклом». В одній залі зібрались майже два десятки працівників об’єднаних громад, котрі вже мають досвід написання та впровадження проектів розвитку. Сама школа складається з трьох етапів. Сьогодні навчання стосувалось групового аналізу дерева проблем, вміння будувати логічну матрицю та визначати показники результативності. Впродовж тренінгу присутні мали поряд з теоретичною інформацією багато практичних завдань, які виконували переважно в групах.

09:54 23.07.2018

Управління проектами

Управління проектами

Кафедра управління проектами та безпеки підприємництва факультету фінансів, підприємництва та обліку Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича здійснює набір на підготовку фахівців за магістерським рівнем освіти зі спеціалізації «Управління проектами (Проектний менеджмент)» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі бакалавра, спеціаліст, магістра будь-яких спеціальностей.

17:03 18.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь