A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тереблеченська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Державна служба зайнятості запустила освітній портал

Дата: 09.01.2020 17:38
Кількість переглядів: 2023

Освітній портал Державної служби зайнятості зручний додаток для шукачів роботи, роботодавців, працівників ДСЗ. Відтепер всі охочі мають змогу розвивати навички, які затребувані на ринку праці, отримати нові компетенції та пройти перенавчання і підвищити свою кваліфікацію онлайн.

«Ця освітня платформа містить інформацію про ринок праці, вимоги роботодавців до претендентів на роботу, правила та норми складання сучасних документів, що супроводжують пошук та отримання роботи, як то – резюме та супровідний лист. Також на порталі можна отримати необхідні знання та компетенції, що стануть у нагоді на новій роботі: комунікабельність, стресостійкість, креативність, уміння працювати в команді та розвинути  навики впевненого користувача різноманітних програм та додатків», - зазначає заступниця директора Чернівецького обласного центру зайнятості Жанна Труфіна.

Для тих, хто шукає працівників, -  інформація як швидко знайти необхідного фахівця, або ж навчити найбільш підходящого з тих, хто шукає роботу. Також є інформація про освітні програми і навчальні заклади, які допоможуть підготувати кваліфікованого працівника.

Новий ресурс містить матеріали для підвищення компетенцій людини при кар’єрному переході чи пошуку роботи: «Секрети успішного резюме», «Рекомендаційний мотиваційний лист», «Співбесіда у роботодавця», «Зрілий пошукач: особливості пошуку роботи в 45+», «Джерела пошуку роботи», «Як започаткувати власну справу».

Також розміщені матеріали для роботодавців: «Покрокові дії щодо добору персоналу», «Підготовка професійних кадрів на запити роботодавців» тощо.

Джерело: https://chn.dcz.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь